Karriere

Om Ur Solutions

Vi er et voksende konsulentselskap som alltid er på jakt etter nye dyktige medarbeidere. Per i dag har vi 16 ansatte. Ur Solutions ble stiftet i 2019.

Ambisiøse medarbeidere som brenner for jobben er viktig for oss. Vi i Ur Solutions ser etter deg som ønsker å være med på å bygge selskapet opp til nye høyder. Hvis du elsker å tilegne deg ny kunnskap, samtidig som du bidrar med din egen kunnskap, er du den rette personen for oss.

Det som skiller Ur Solutions fra de fleste andre IT-konsulentselskaper er at vi jobber in-house. På denne måten sikres et tett arbeidsmiljø og bred kunnskapsdeling. Miljøet i Ur er ungt, vi er dynamiske og ivrige etter å ta i bruk de beste teknologiske løsningene.  

Ur Solutions har kontorer i Oslo og Trondheim, og bruker engelsk som arbeidsspråk. Det stilles derfor krav til at ansatte har gode skriftlige og muntlige engelskkunnskaper i tillegg til å beherske norsk eller et annet skandinavisk språk.

Vi er et team som alltid brenner for å utnytte potensialet som finnes i hver og en i selskapet. Sammen kan vi utvikle Ur Solutions i riktig retning. Du kan både jobbe i et team og på egenhånd.

Høres dette spennende ut? Vel, da må du gjerne ta en titt på hvilke stillinger vi har ledige for øyeblikket. Det er mulig å jobbe fra Oslo eller Trondheim med mindre noe annet er spesifisert i stillingsteksten.

Ur Solutions er alltid på jakt etter ambisiøse og dyktige medarbeidere. Nedenfor kan du lese hva vi trenger for øyeblikket:
Åpen søknad (utvikler)

Vi er til enhver tid på jakt etter skarpe hoder med en sterk lidenskap for programmering og produktutvikling. Vi ser etter selvstendige og ambisiøse personer, som ikke er redd for å angripe nye utfordringer eller løse vanskelige problemstillinger.

Du bør ha en god del erfaring med programmering i ulike språk og kjennskap til et bredt spekter av teknologier. Vi har en sammensatt stack, noe som betyr at du bør være lærevillig.

Vi har ingen krav til høyere utdanning. For oss er det viktigste at du kan produsere og utvikle på et høyt nivå. Kanskje kan du vise oss noe du er stolt over å ha utviklet? I så fall må du veldig gjerne sende oss noen referanser.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:  

  • Programmere nye systemløsninger i en variert teknologistack
  • Lage gode brukeropplevelser etter et designspec
  • Vedlikehold og bugfixing av eksisterende sider
Send søknad

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Start et prosjekt med oss

Hvilke tjenester ønsker du?

Apputvikling
Skreddersydde intranett
Webdesign
Datasikkerhet
Digital markedsføring (SEO)
Løsningsarkitektur i skyen
UI/UX
IT-rådgivning
Annen software

Start et prosjekt med oss

Flott! Vi ser frem til å komme i kontakt med deg.
Fortell gjerne litt kort om hva prosjektet handler om.

Du kan hoppe over dette steget dersom du ønsker.

Start et prosjekt med oss

Vennligst fyll ut detaljene nedenfor slik at vi kan komme i kontakt med deg.

Neste
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.