Gobi

«Stories» som enkelt kan integreres på nettsider

«Stories» som enkelt kan integreres på nettsider

Gobi er en tjeneste for deling av «stories» på nettsider. Tjenesten gjør det enkelt å dele personlig tilpasset kommunikasjon i form av enkle videoer, uten alle de formelle kravene som videoproduksjon har. Gobi startet eventyret i Trondheim, der de utviklet en «gruppehistorie-tjeneste». De prøvde lykken i Silicon Valley, og landet deretter på en ny og spennende forretningsmodell; historier for bedrifter som er enkle å integrere. I løpet av det siste året har hundretusener sett historier levert av Gobi på nettsteder som Dagbladet og Webcruiter.

ansvar

Utvikling
Rådgivning

plattform

Webapplikasjon

Kunde

Gobi Stories AS

År

2020
 – 
2021

Besøk nettsted

Oppgaven

Ur har siden 2020 bidratt til å optimalisere streamingen ved hjelp av HLS. Dette gjør at Gobi-storyene laster mye raskere og samtidig gjør det at riktig kvalitet lastes til riktig nett, slik at også de som har dårlig tilkobling får en god brukeropplevelse.

Ur sitt arbeid har på dette prosjektet vært å utvikle tyngre tekniske oppgaver som Gobi Web Integration, tilpasset GWI håndtering av analytics og laget en plugin for Wordpress som gjør arbeidet til Gobis kunder veldig mye enklere ifbm oppsett av løsningen på denne plattformen. Vi har samarbeidet tett med utviklerteamet til Gobi og bistått der det har vært behov med teknisk kompetanse og ekstra ressurser. Dette har gått på selve utviklingen, men også rådgivning for at de skal kunne utvikle det som er riktigst for deres formål.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Flere prosjekter

Arbeidsark

Lar pedagoger generere unike arbeidsark til bruk i grunnskolen

Arbeidsark lar pedagoger lage arbeidsark og arbeidshefter til bruk i grunnskolen, som supplement til – eller erstatning for – skolebøker. Enkelt å bruke og perfekt til tilpasset opplæring. Prinsippene er enkle: Det skal gå raskt å lage relevant læringsmateriell, og være enkelt å tilpasse etter ulikt faglig nivå.

Les mer

Digitech

Totalkontroll for håndverkerbedrifter

Digitech AS er blant våre eldste kunder og ble etablert i 2018. De tilbyr en løsning for håndverkerbedrifter som ønsker å forenkle sine administrative prosesser og ha bedre kontroll. Produktet Digitech er utviklet for å gi håndverkere en enklere hverdag. Bedrifter som benytter seg av tjenesten får oversikt over tilbud, timelister, dokumentasjon, prosjektstyring, avviksrapportering, sjekklister og mye mer.

Les mer

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer