Vi bygger moderne digitale produkter, og jobber med spennende problemstillinger innenfor IT, digitalisering og effektivisering. Vi er gode på å bygge web- og mobilapplikasjoner for våre kunder, og ønsker å være med på hele kundereisen. Utfordringer mottas med glede!

Produktutvikling

Vi utvikler robuste og brukerorienterte løsninger og har solid erfaring med web- og mobilapplikasjoner, PWA, nettsider og blockchain.

Design

Vi ønsker å skape de beste brukeropplevelsene,
og leverer tjenester som omfatter UI/UX, tjeneste-design, visuelle identiteter og grafisk design.

Konsulenttjenester

Utover produktutvikling og design har de dyktige konsulentene våre et bredt spekter med spesifikk kunnskap og erfaring.

Noen av våre prosjekter

Chargo

Norges ledende utleienettverk av powerbanks

Chargo er Norges største utleiesystem for powerbanks. Gjennom nettverket av stasjoner som tilbyr utleiebare powerbanks, tar Chargo sikte på å gi alle et bærbart ladealternativ for å sikre at man ikke går tom for batteri. Du kan hente en Chargo fra et sted, lade telefonen din i lokalet eller på farten, og deretter returnere powerbanken til hvilken som helst av ladestasjonene.

Les mer

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer