Ur er et konsulentselskap som spesialiserer seg på digital produktutvikling, men vi har også god erfaring med utforming av visuelle identiteter og grafisk design. 

Å utvikle tidsriktige visuelle opplevelser på tvers av kontaktflater er noe vi brenner for. Vi strekker oss langt for å forstå brukere og målgrupper, noe som danner grunnlaget for arbeidet vi leverer. Vi kan bistå med alt fra strategi, workshops og merkevarebygging til nettsider, applikasjoner og trykksaker.

Produktutvikling

Design

Konsulenttjenester

Prosjekter med design

Chargo

Norges ledende utleienettverk av powerbanks

Chargo er Norges største utleiesystem for powerbanks. Gjennom nettverket av stasjoner som tilbyr utleiebare powerbanks, tar Chargo sikte på å gi alle et bærbart ladealternativ for å sikre at man ikke går tom for batteri. Du kan hente en Chargo fra et sted, lade telefonen din i lokalet eller på farten, og deretter returnere powerbanken til hvilken som helst av ladestasjonene.

Les mer

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer

Airwing

Tilbyr skreddersydde flyvninger med høy kvalitet

Airwing er et privateid flyselskap som ble etablert i 2004. Formålet er å betjene de som stiller andre krav enn et ordinært passasjerfly kan oppfylle, slik som ambulansefly, frakt av gods, og fritids- og forretningsreiser. Siden 2020 har Ur og Airwing hatt et pågående samarbeid der vi har bistått med design, rådgivning, utvikling og teknisk infrastruktur.

Les mer