Design

Ur er et konsulentselskap som spesialiserer seg på digital produktutvikling, men vi har også god erfaring med utforming av visuelle identiteter og grafisk design. Å utvikle tidsriktige visuelle opplevelser på tvers av kontaktflater er noe vi brenner for. Vi strekker oss langt for å forstå brukere og målgrupper, noe som danner grunnlaget for arbeidet vi leverer. Vi kan bistå med alt fra strategi, workshops og merkevarebygging til nettsider, applikasjoner og trykksaker.

Produktutvikling

Vi utvikler robuste og brukerorienterte løsninger og har solid erfaring med web- og mobilapplikasjoner, PWA, nettsider og blockchain.

Konsulenttjenester

Utover produktutvikling og design har de dyktige konsulentene våre et bredt spekter med spesifikk kunnskap og erfaring.

Prosjekter med design

Arbeidsark

Lar pedagoger generere unike arbeidsark til bruk i grunnskolen

Arbeidsark lar pedagoger lage arbeidsark og arbeidshefter til bruk i grunnskolen, som supplement til – eller erstatning for – skolebøker. Enkelt å bruke og perfekt til tilpasset opplæring. Prinsippene er enkle: Det skal gå raskt å lage relevant læringsmateriell, og være enkelt å tilpasse etter ulikt faglig nivå.

Les mer

Digitech

Totalkontroll for håndverkerbedrifter

Digitech AS er blant våre eldste kunder og ble etablert i 2018. De tilbyr en løsning for håndverkerbedrifter som ønsker å forenkle sine administrative prosesser og ha bedre kontroll. Produktet Digitech er utviklet for å gi håndverkere en enklere hverdag. Bedrifter som benytter seg av tjenesten får oversikt over tilbud, timelister, dokumentasjon, prosjektstyring, avviksrapportering, sjekklister og mye mer.

Les mer

Integrated Wind Solutions

Nettside for tjenesteleverandør innen offshore vind

Integrated Wind Solutions (IWS) er en fremvoksende aktør som leverer tjenester innenfor havvind. Selskapet ble etablert i juli 2020 og ble børsnotert på Euronext Growth i 2021. Selskapet har mer enn 80 års erfaring fra både prosjekter og operasjoner innen shipping og offshore. Selskapet har en portefølje bestående av 4 selskaper som leverer ulike tjenester innenfor havvind.

Les mer