Konsulenttjenester

Det er ikke alle bedrifter som har en sterk IT-avdeling eller kapasitet til å utføre nødvendige oppgaver. Vi kan bistå med generell rådføring eller leie ut konsulenter i langsiktige prosjekter. Våre medarbeidere sitter på en variasjon av teknisk kompetanse!

Produktutvikling

Vi utvikler robuste og brukerorienterte løsninger og har solid erfaring med web- og mobilapplikasjoner, PWA, nettsider og blockchain.

Design

Vi ønsker å skape de beste brukeropplevelsene, og leverer tjenester som omfatter UI/UX, tjeneste-design, visuelle identiteter og grafisk design.

Prosjekter med konsulenttjenester

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer

Chargo

Norges ledende utleienettverk av powerbanks

Chargo er Norges største utleiesystem for powerbanks. Gjennom nettverket av stasjoner som tilbyr utleiebare powerbanks, tar Chargo sikte på å gi alle et bærbart ladealternativ for å sikre at man ikke går tom for batteri. Du kan hente en Chargo fra et sted, lade telefonen din i lokalet eller på farten, og deretter returnere powerbanken til hvilken som helst av ladestasjonene.

Les mer

Gobi

«Stories» som enkelt kan integreres på nettsider

Gobi er en tjeneste for deling av «stories» på nettsider. Tjenesten gjør det enkelt å dele personlig tilpasset kommunikasjon i form av enkle videoer, uten alle de formelle kravene som videoproduksjon har. Gobi startet eventyret i Trondheim, der de utviklet en «gruppehistorie-tjeneste». De prøvde lykken i Silicon Valley, og landet deretter på en ny og spennende forretningsmodell; historier for bedrifter som er enkle å integrere.

Les mer