Chargo

Norges ledende utleienettverk av powerbanks

Norges ledende utleienettverk av powerbanks

Chargo er Norges største utleiesystem for powerbanks. Gjennom nettverket av stasjoner som tilbyr utleiebare powerbanks, tar Chargo sikte på å gi alle et bærbart ladealternativ for å sikre at man ikke går tom for batteri. Du kan hente en Chargo fra et sted, lade telefonen din i lokalet eller på farten, og deretter returnere powerbanken til hvilken som helst av ladestasjonene.

ansvar

Utvikling
Design
Rådgivning

plattform

Webapplikasjon
Mobil applikasjon

Kunde

Chargo AS

År

2019
 – 

Besøk nettsted

Oppgaven

Vi ble først leid inn som teknisk rådgiver hos Chargo, hvor vi har bidratt med å ta IT-tekniske og strategiske valg. Videre fikk vi i oppgave å strukturere den tekniske utviklingen, og har vært en sentral samarbeidspartner i utviklingen av to applikasjoner: En mobil applikasjon til Android og iOS, og en webapplikasjon. Vi har også fungert som kontaktpunkt mot utenlandske underleverandører.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Leveranse og resultat

Mobilapplikasjonen er utviklet i React Native, hvor arbeidet bestod av å integrere og videreutvikle løsninger som gjør applikasjonen brukervennlig, trygg og tilgjengelig. Hovedarbeidsoppgaver utført av Ur Solutions innebærer å integrere applikasjonen opp mot sikre betalingsløsninger som Stripe og tilrettelegge for enkel og sikker betaling gjennom Vipps.

For å tilgjengeliggjøre Chargo ytterligere ble det i 2022 utviklet en webapplikasjon, som gjør det enkelt og smidig for nye brukere å få leid batteri uten å måtte laste ned native applikasjonen. Webapplikasjonen tilbyr en rask og sømløs flyt fra skanning av stasjon til lading ved bruk av Vipps-flyten som eksisterer i Appen, og en nyutviklet flyt i webapplikasjonen. Dette løser den identifiserte barrieren med å måtte laste ned Appen, velge innloggingsmetode også igangsette en leie.

I løpet av samarbeidet har Chargo vokst til ca 100 000 aktive brukere, og har over 1 000 lokasjoner i Norden.

Flere prosjekter

Integrated Wind Solutions

Nettside for tjenesteleverandør innen offshore vind

Integrated Wind Solutions (IWS) er en fremvoksende aktør som leverer tjenester innenfor havvind. Selskapet ble etablert i juli 2020 og ble børsnotert på Euronext Growth i 2021. Selskapet har mer enn 80 års erfaring fra både prosjekter og operasjoner innen shipping og offshore. Selskapet har en portefølje bestående av 4 selskaper som leverer ulike tjenester innenfor havvind.

Les mer

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer

Digitech

Totalkontroll for håndverkerbedrifter

Digitech AS er blant våre eldste kunder og ble etablert i 2018. De tilbyr en løsning for håndverkerbedrifter som ønsker å forenkle sine administrative prosesser og ha bedre kontroll. Produktet Digitech er utviklet for å gi håndverkere en enklere hverdag. Bedrifter som benytter seg av tjenesten får oversikt over tilbud, timelister, dokumentasjon, prosjektstyring, avviksrapportering, sjekklister og mye mer.

Les mer