Integrated Wind Solutions

Ny nettside for en ledende aktør innen offshore wind

Integrated Wind Solutions (IWS) er en fremvoksende aktør som leverer tjenester innenfor havvind. Selskapet ble etablert i juli 2020 og ble børsnotert på Euronext Growth i 2021. IWS har mer enn 80 års erfaring fra både prosjekter og operasjoner innen shipping og offshore. Selskapet har en portefølje bestående av 4 selskaper som leverer ulike tjenester innenfor havvind. Dette er en særdeles dyktig gjeng som er klare til å møte fremtidens klimautfordringer og bli en betydelig aktør i det grønne skiftet! I tett samarbeid med IWS har Ur designet og utviklet en ny nettside og forsterket deres digitale fotavtrykk!

Analyse og redesign

Ur fikk i oppdrag å analysere deres nåværende nettside og komme med forslag til forbedret informasjons­arkitektur, utforme prototyper og utvikle en ny nettside. Etter å ha gjort en grundig analyse av deres tidligere nettside kom vi frem til at den var vanskelig å navigere, treg og lite tilgjengelig.

Kunde

Integrated Wind Solutions ASA

År

2023

No items found.

Gjennom flere iterasjoner ble det utformet design i Figma, som deretter ble implementert i Webflow. Sluttresultatet ble et nytt design som skaper en helhetlig brukeropplevelse og forsterker IWS sin visuelle identitet og digitale tilstedeværelse.

No items found.

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe?

La oss ta en prat, så forteller vi mer om hvordan vi jobber og 
hva vi kan gjøre for deg.

Andre prosjekter

UNEP OGMP 2.0

Et digitalt verktøy for rapportering av klimagasser

FNs miljøprogram (engelsk forkortelse: UNEP) er den globale miljømyndigheten som fokuserer på klima, natur, forurensning og bærekraftig utvikling. På oppdrag fra UNEP og deres initiativ OGMP 2.0, har vi utviklet et robust og effektivt verktøy for innrapportering av data om metanutslipp i olje- og gassindustrien.

Les mer
Mist

Klimaregnskap for verdens største oljeselskaper

I tett samarbeid med Carbon Limits har Ur utviklet Mist; et innovativt verktøy som er laget for å hjelpe selskaper med å bygge og administrere et nøyaktig inventar over sine metanutslipp. Mist brukes i dag av flere av verdens ledende olje- og gasselskaper.

Les mer
Korsbakken bad

Ny nettside og nettbutikk for Korsbakken

Ur utviklet i 2023 Korsbakken sin flunkende nye nettside. Korsbakken treffer i økende grad sine kunder digitalt, og har et behov for en moderne, kjapp og pen nettside. Nettsiden er multifunksjonell, og tar form som både landingsside, informasjonsside, blog, showroom og nettbutikk.Den nye nettsiden ble lansert i 2023 og har allerede blitt karakterisert som “bransjens beste nettside”.

Les mer