Arbeidsark

Lar pedagoger generere unike arbeidsark til bruk i grunnskolen

Lar pedagoger generere unike arbeidsark til bruk i grunnskolen

Arbeidsark lar pedagoger lage arbeidsark og arbeidshefter til bruk i grunnskolen, som supplement til – eller erstatning for – skolebøker. Enkelt å bruke og perfekt til tilpasset opplæring. Prinsippene er enkle: Det skal gå raskt å lage relevant læringsmateriell, og være enkelt å tilpasse etter ulikt faglig nivå.

ansvar

Utvikling
Design
Rådgivning

plattform

Webapplikasjon
Nettside

Kunde

Arbeidsark AS

År

2021
 – 

Besøk nettsted

Oppgaven

Lærere bruker mye tid på å finne arbeidsoppgaver til elevene sine, lærebøker er som regel utilstrekkelige og ofte er det som er tilgjengelig utdatert og lite praktisk. Arbeidsark sitt mål er å skape en løsning som skal dekke en stor variasjon av grunnskolefag og oppgavetyper som vil spare lærere for mye tid og frustrasjon. Ur fikk i oppdrag å utforme en visuell identitet, nettside og webapplikasjon.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Flere prosjekter

Gobi

«Stories» som enkelt kan integreres på nettsider

Gobi er en tjeneste for deling av «stories» på nettsider. Tjenesten gjør det enkelt å dele personlig tilpasset kommunikasjon i form av enkle videoer, uten alle de formelle kravene som videoproduksjon har. Gobi startet eventyret i Trondheim, der de utviklet en «gruppehistorie-tjeneste». De prøvde lykken i Silicon Valley, og landet deretter på en ny og spennende forretningsmodell; historier for bedrifter som er enkle å integrere.

Les mer

Digitech

Totalkontroll for håndverkerbedrifter

Digitech AS er blant våre eldste kunder og ble etablert i 2018. De tilbyr en løsning for håndverkerbedrifter som ønsker å forenkle sine administrative prosesser og ha bedre kontroll. Produktet Digitech er utviklet for å gi håndverkere en enklere hverdag. Bedrifter som benytter seg av tjenesten får oversikt over tilbud, timelister, dokumentasjon, prosjektstyring, avviksrapportering, sjekklister og mye mer.

Les mer

Firmadok

En enklere hverdag for yrkessjåfører

Firmadok er et fullverdig intranett for selskaper i transportbransjen. Systemet gjør det lettere for transportselskaper å håndtere alle typer dokumentasjon som er både lovpålagt og nyttig. Informasjon om for eksempel sjåførbøker, drivstoff, arbeidstid og avvik lagres enkelt og vises oversiktlig i systemet. I tillegg finner du integrasjoner mot kjøretøy APIer fra flere av de store leverandørene, som forenkler datalast og skaper oversikt.

Les mer