Arbeidsark

Lar pedagoger generere unike arbeidsark til bruk i grunnskolen

Lar pedagoger generere unike arbeidsark til bruk i grunnskolen

Arbeidsark lar pedagoger lage arbeidsark og arbeidshefter til bruk i grunnskolen, som supplement til – eller erstatning for – skolebøker. Enkelt å bruke og perfekt til tilpasset opplæring. Prinsippene er enkle: Det skal gå raskt å lage relevant læringsmateriell, og være enkelt å tilpasse etter ulikt faglig nivå.

ansvar

Utvikling
Design
Rådgivning

plattform

Webapplikasjon
Nettside

Kunde

Arbeidsark AS

År

2021
 – 

Besøk nettsted

Oppgaven

Lærere bruker mye tid på å finne arbeidsoppgaver til elevene sine, lærebøker er som regel utilstrekkelige og ofte er det som er tilgjengelig utdatert og lite praktisk. Arbeidsark sitt mål er å skape en løsning som skal dekke en stor variasjon av grunnskolefag og oppgavetyper som vil spare lærere for mye tid og frustrasjon. Ur fikk i oppdrag å utforme en visuell identitet, nettside og webapplikasjon.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Flere prosjekter

Chargo

Norges ledende utleienettverk av powerbanks

Chargo er Norges største utleiesystem for powerbanks. Gjennom nettverket av stasjoner som tilbyr utleiebare powerbanks, tar Chargo sikte på å gi alle et bærbart ladealternativ for å sikre at man ikke går tom for batteri. Du kan hente en Chargo fra et sted, lade telefonen din i lokalet eller på farten, og deretter returnere powerbanken til hvilken som helst av ladestasjonene.

Les mer

Digitech

Totalkontroll for håndverkerbedrifter

Digitech AS er blant våre eldste kunder og ble etablert i 2018. De tilbyr en løsning for håndverkerbedrifter som ønsker å forenkle sine administrative prosesser og ha bedre kontroll. Produktet Digitech er utviklet for å gi håndverkere en enklere hverdag. Bedrifter som benytter seg av tjenesten får oversikt over tilbud, timelister, dokumentasjon, prosjektstyring, avviksrapportering, sjekklister og mye mer.

Les mer

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer