Digitech

Komplett produktutvikling av håndverkeres digitale fremtid

Digitech er et prosjektstyringsverktøy laget for håndverkere i SMB-segmentet. Digitech gjør det mulig for håndverkere å få helhetlig kontroll over sine prosjekter og tilbyr for eksempel avvikshåndtering, timeføring, sjekklister, selskapshåndbok, integrasjon mot regnskapsysstemer, med mer.

Ur Solutions ble engasjert av Digitech allerede i 2019 for å utvikle det som i dag er Digitech sin nye SaaS-plattform. Prosjektet har løpt over flere år, og Ur har vært involvert i alt fra produktledelse, design og prosjektledelse til implementasjon og drifting.

Under Ur sitt arbeid over 5 år har Digitech beveget seg fra å være en enkel prototype til å bli et fullskala digitalt produkt.

2019-2020: Utvikling av MVP

Digitech er et konsept utviklet av Erlend Liaklev Kålen hos Rørlegger’n Verdal. Digitech hadde blitt utviklet til en prototype allerede da Erlend kom i kontakt med Ur Solutions på vårparten 2019.

Idéen bak Digitech er en digitalisering av håndverkerbransjen, med digital prosjektstyring, timelister, avvikshåndtering og mer til.

I løpet av sommeren 2019 og videre utøver høsten 2020 utviklet Ur en ny versjon av prototypen som nærmet seg en MVP som kunne lanseres til det større markedet. Versjonen ble utviklet smidig og ble kontinuerlig testet i praksis hos Rørlegger’n Verdal.

2021-2022: Redesign og videreutvikling

I løpet av 2020 og i starten av 2021 ble en videreutviklingstransje startet opp, ettersom den initielle utviklingsfasen avdekket flere behov. Et av disse behovene var et litt mer gjennomtenkt og helhetlig utviklet design og design-system.

Vår Head of Design Kristoffer Pless hadde ansvar for redesignet til Digitech. Han jobbet tett sammen med Erlend Kålen hos Digitech, som også fungerte som bruker av Digitech. Denne prosessen gjorde det enkelt å fort utvikle et pent design som hadde de UX-kvalitetene som behøvdes.

I denne fasen ble det også utviklet produktlister, tilbudskalkulator og en brukerguide.

Kunde

Digitech AS

År

2018

No items found.

2023-: Smidig utvikling etter markedets behov

Etter lansering av nytt design og noe ny funksjonalitet har Digitech deretter blitt videreutviklet ad hoc etter hva markedet har ytret et behov for.

Digitech jobbes enda aktivt på, og per i dag jobbes det med å utvikle:

No items found.

Resultater

Digitech er et prosjekt likt andre prosjekter vi har jobbet med, som Chargo og Mist, hvor vi har kommet inn i veldig tidlig fase i prosjektet og vært med på hele produktreisen.

Vi har bistått med forretningsutvikling, produktledelse, prosjektledelse, design, utvikling og drifting og hosting.

Digitech har gått fra å være en enkel prototype til å bli en fullskala SaaS-løsning med betalende kunder. Digitech er fortsatt under utvikling, og vi gleder oss til å være med å ta produktet til nye høyder.

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe?

La oss ta en prat, så forteller vi mer om hvordan vi jobber og 
hva vi kan gjøre for deg.

Andre prosjekter

Integrated Wind Solutions

Ny nettside for en ledende aktør innen offshore wind

Integrated Wind Solutions (IWS) er en fremvoksende aktør som leverer tjenester innenfor havvind. Selskapet ble etablert i juli 2020 og ble børsnotert på Euronext Growth i 2021. IWS har mer enn 80 års erfaring fra både prosjekter og operasjoner innen shipping og offshore. Selskapet har en portefølje bestående av 4 selskaper som leverer ulike tjenester innenfor havvind. Dette er en særdeles dyktig gjeng som er klare til å møte fremtidens klimautfordringer og bli en betydelig aktør i det grønne skiftet! I tett samarbeid med IWS har Ur designet og utviklet en ny nettside og forsterket deres digitale fotavtrykk!

Les mer
UNEP OGMP 2.0

Et digitalt verktøy for rapportering av klimagasser

FNs miljøprogram (engelsk forkortelse: UNEP) er den globale miljømyndigheten som fokuserer på klima, natur, forurensning og bærekraftig utvikling. På oppdrag fra UNEP og deres initiativ OGMP 2.0, har vi utviklet et robust og effektivt verktøy for innrapportering av data om metanutslipp i olje- og gassindustrien.

Les mer
Korsbakken bad

Ny nettside og nettbutikk for Korsbakken

Ur utviklet i 2023 Korsbakken sin flunkende nye nettside. Korsbakken treffer i økende grad sine kunder digitalt, og har et behov for en moderne, kjapp og pen nettside. Nettsiden er multifunksjonell, og tar form som både landingsside, informasjonsside, blog, showroom og nettbutikk.Den nye nettsiden ble lansert i 2023 og har allerede blitt karakterisert som “bransjens beste nettside”.

Les mer