Airwing

Tilbyr skreddersydde flyvninger med høy kvalitet

Tilbyr skreddersydde flyvninger med høy kvalitet

Airwing er et privateid flyselskap som ble etablert i 2004. Formålet er å betjene de som stiller andre krav enn et ordinært passasjerfly kan oppfylle, slik som ambulansefly, frakt av gods, og fritids- og forretningsreiser. Siden 2020 har Ur og Airwing hatt et pågående samarbeid der vi har bistått med design, rådgivning, utvikling og teknisk infrastruktur.

ansvar

Design
Utvikling

plattform

Nettside

Kunde

Airwing AS

År

2020 – 2023
 – 

Besøk nettsted

Oppgaven

Vi har designet og utviklet en nettside for Airwing, hvor vi sammen løste utfordringer relatert til å treffe riktig markedssegment. Vi har også bistått med å oppgradere til en nyere mailtjeneste, som bestod av å migrere flere hundretusen e-poster, og sikre at dataen ble tilstrekkelig synkronisert fra det gamle til det nye systemet.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Flere prosjekter

Mist

En moderne digital plattform som måler utslipp av klimagasser

Carbon Limits ble etablert i 2005 og jobber med å redusere klimagassutslipp fra energisektoren. I samarbeid med Carbon Limits jobber Ur med å utvikle Mist (Methane Inventory Systematic Tool), et verktøy som hjelper olje- og gasselskaper med å bygge et inventar over deres metanutslipp. Mist tar for seg hele verdikjeden, og følger standarder for rapportering av utslipp.

Les mer

Gobi

«Stories» som enkelt kan integreres på nettsider

Gobi er en tjeneste for deling av «stories» på nettsider. Tjenesten gjør det enkelt å dele personlig tilpasset kommunikasjon i form av enkle videoer, uten alle de formelle kravene som videoproduksjon har. Gobi startet eventyret i Trondheim, der de utviklet en «gruppehistorie-tjeneste». De prøvde lykken i Silicon Valley, og landet deretter på en ny og spennende forretningsmodell; historier for bedrifter som er enkle å integrere.

Les mer

Integrated Wind Solutions

Nettside for tjenesteleverandør innen offshore vind

Integrated Wind Solutions (IWS) er en fremvoksende aktør som leverer tjenester innenfor havvind. Selskapet ble etablert i juli 2020 og ble børsnotert på Euronext Growth i 2021. Selskapet har mer enn 80 års erfaring fra både prosjekter og operasjoner innen shipping og offshore. Selskapet har en portefølje bestående av 4 selskaper som leverer ulike tjenester innenfor havvind.

Les mer